0341 - 561531

Direct uw afspraak plannen

Partners

Samen staan we sterk:

Sportinstituut Ermelo
Naast individuele fysiotherapeutische behandelingen in onze praktijkruimte maken we intensief gebruik van de aangrenzende sportschool: Sportinstituut Ermelo. We beschikken daar over een ruimte met een keur aan moderne apparatuur voor cardio- en krachttraining en andere trainingsmogelijkheden. U kunt hier onder onze begeleiding werken aan het opbouwen of herstellen van uw conditie, spierkracht en lenigheid. Wij bieden u hiertoe een specifieke training of revalidatie op maat.

Logo_SportInstituutErmelo

Chiropractie Harderwijk
Als een multidisciplinaire aanpak gewenst is, werken wij onder meer samen met Chiropractie Harderwijk. Deze chiropractors zijn ook gespecialiseerd in de functionele neurologie, voor zowel volwassenen als kinderen. De zogeheten functionele neurologie gaat uit van de plasticiteit (de mogelijkheid tot verandering) van het zenuwstelsel. De functionele neurologie kan ook de basis zijn voor kinderen die problemen hebben met leren, aandacht, concentratie, motoriek en gedrag.

Logo_Chiropractie Harderwijk

Annatommie mc
Als praktijk zijn wij onderdeel van het Fysionetwerk door Annatommie mc. Vanuit Annatommie worden mensen geadviseerd naar onze praktijk te komen om te trainen. Andersom adviseren wij mensen naar Annatommie te gaan voor accurate en snelle diagnostie. Annatommie heeft vestiging in Apeldoorn, Amersfoort en Utrecht. Om direct een goede diagnose te kunnen stellen, beschikt Annatommie mc over eigen geavanceerde MRI-, röntgen- en echoapparatuur en hebben zij ervaren radiologen en orthopedisch chirurgen.

Drukwerk

 

Voetencentrum Wender
Bij klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat die het gevolg zijn van een standsafwijking van de voeten versterkt podotherapeut Jorrit van Dijk van Voetencentrum Wender ons team. Met behulp van de nieuwste technologische ontwikkelingen wordt de voet gemeten en geanalyseerd, waarna steunzolen gemaakt worden of een schoenadvies gegeven wordt.

 

 

 

 

Voetbalvereniging v.v. Veluwse Boys
Gezondheidspraktijk heeft sinds 2016 een nauwe samenwerking met deze voetbalclub. De voetballers uit Garderen kunnen bij ons in de praktijk terecht maar wij zijn ook één avond in de week op het sportpark te vinden!

Zo krijgen geblesseerde spelers zeer snel een fysiotherapeutische diagnose.

NwLogo200

Voetbalvereniging s.v. Prins Bernhard

Gezondheidsprakrijk Mesrits heeft sinds 2008 een nauwe samenwerking met deze voetbalclub in Uddel. Wat begon als een back-up om een juiste diagnose te stellen bij ernstige blessures, is inmiddels flink uitgegroeid. Niet alleen is menig voetballer in de praktijk behandeld, ook hebben flink wat spelers gerevalideerd onder begeleiding van onze fysiotherapeuten. Bovendien zijn we één avond in de week te vinden op sportpark ‘De Zandsteeg’.
Afbeeldingsresultaat voor prins bernhard uddel
Loopgroep Visie
Deze loopgroep heeft als grootste doelstelling om u op een verantwoorde manier met hardlopen en nordic walking om te leren gaan, waarbij plezier en het sociale aspect voorop staan! Zij willen de mensen die willen starten met hardlopen en nordic walking ondersteunen en het plezier in deze sport te laten ervaren. Gezondheidspraktijk Mesrits ondersteunt Loopgroep Visie door o.a. gebruik te maken van video analyses. Op deze manier wordt  de looptechniek in kaart gebracht en kunnen veel blessures voorkomen worden!

Ermelo Logopedie Praktijk
Sinds 2016 hebben wij een samenwerking met Logopediste Esther van Gool. Logopedie is een specialisme gericht op het ontwikkelen, herstellen en onderhouden van de communicatie. U kunt bij haar terecht met klachten o.a. in de spraak & taal, problemen met eten, drinken en slikken. Ook ziet zij baby’s en jonge kinderen, één van haar specialisaties! Zij komt voor u naar Gezondheidspraktijk Mesrits.

unnamed